Medisun professionele UV-lichttherapie

Over Medisun

medisun 2800 2m

Met de toonaangevende Medisun UV-, licht- en balneofototherapie-systemen is Schulze & Böhm uit Brühl (D) sinds 1989 de partner voor dermatologen en dermatologische thuisbehandelingen.

Het uitgebreide assortiment strekt zich uit van de compacte Medisun Psori-kam, de Medisun 250-apparaten voor deelbelichting en de geavanceerde apparatuur voor het hele lichaam met computerbesturing. Deze omvatten met name de Medisun 2800 Innovation in verschillende uitvoeringen. Met zijn innovatieve energiebesparende technologie is het Medisun XENIA-UVA-1-bed wereldwijd ongeëvenaard. Veel huidziekten, zoals psoriasis, neurodermatitis, vitiligo, huidkanker, actinische keratosen, sclerodermie en andere auto-immuunziekten kunnen met succes worden behandeld met de Medisun-therapiesystemen. Naast dat al onze apparaten uit onze eigen ontwikkeling komen en "Made in Germany" zijn, in onze fabriek in Brühl, voldoen de Medisun-producten ook aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn deze gecertificeerd als medisch hulpmiddel (MDD).

De software voor de Medisun-therapiesystemen en het netwerk-compatibele Medisoft-therapiemanagementsysteem is volledig in eigen huis ontwikkeld door ervaren ingenieurs en kan op afstand worden geupdate. Medisun-producten staan wereldwijd bekend om het optimale behandelingssucces, eenvoudige bediening, duurzame kwaliteit en betaalbare prijzen.

Klantenservice is onze topprioriteit. Naast onze interne klantenservice, beschikken wij over Nederlandse getrainde en ervaren service engineers.

Professioneel advies en planning

Wilt u een professionele afdeling voor fototherapie of balneofototherapie bouwen, verbouwen of renoveren, dan bieden wij u graag onze diensten aan. Profiteer van onze jarenlange ervaring in het realiseren van medische praktijken en poliklinieken. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de nieuwste uitgangspunten op het gebied van ergonomie en werkplekontwerp. De uitgebreide advies- en planningsservice die wij bieden, is GRATIS voor onze klanten. Op verzoek staan uitgebreide referenties tot uw beschikking.

Medisun kwaliteit

Medisun producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze gecertificeerde ontwikkeling en productie garandeert, door middel van meerfasen eindcontroles, naleving van de vereiste veiligheidsrichtlijnen voor medische hulpmiddelen. Vlekkeloze en optimale productkwaliteit wordt gegarandeerd door de implementatie van een compleet QM-systeem op het gebied van ontwikkeling, productie, verkoop, administratie en klantenservice. Het bijhouden van dermatolgische ontwikkelingen, de ervaringen van onze klanten en nieuwe technologieën dragen bij aan de doorontwikkeling en verbetering van onze producten.

Samenwerking Waldmann

Waldmann Nederland en Medisun Nederland werken nauw samen om de vertrouwde kwaliteit en service te garanderen die dermatologen al jaren gewend zijn. Voor beide organisaties staat voorop dat door de handen in één te slaan de nederlandse dermatologie markt het beste bediend kan worden, zonder in te boeten aan vertrouwen en kwaliteit van zowel apparatuur, service als kennis. De bekende personen van Waldmann Nederland ondersteunen u zoals u al geruime tijd gewend bent.

Sinds 1989

Sinds 1989

Ruim 30 jaar ontwikkelt, produceert en distribueert Schulze & Böhm innovatieve, medische technologie van medisun®.

Gemaakt in Duitsland

Made in Germany

Alle medisun® apparaten zijn in eigen beheer ontwikkeld in onze eigen fabriek in Brühl.

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit

De uitgebreide medisun® productrange kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en lange levensduur.

De mensen van Medisun Nederland

Team